Polish (Poland)English (United Kingdom)

Witaj, Gość
ProszÄ™ Zaloguj lub Zarejestruj.    ZapomniaÅ‚eÅ› hasÅ‚a?

Jak poznać kogoś nie rozmawiając?
(1 przeglÄ…da) (1) Gość
Idź na dółStrona: 1...7891011
TEMAT: Jak poznać kogoś nie rozmawiając?
Odpowiedź:O:Jak to jest? 8 Miesiące, 1 Tydzień temu Ocena: 3
Kazdy ma prawo zyc jak chce- Chubby! Ja tam sie czuje szczesliwy i raczej nic nie idealizuje. Poki nikomu sie krzywda nie dzieje- jest ok. Ale czasem przyjemniej poewiedziec komus "nie dziekuje" niz "spier##### ty ku#####". Kultura niewiele kosztuje a swiadczy o klasie czlowieka. Chcesz zeby ciebie szanowali?- szanuj innych.
............................................
UDANEGO SYLWESTRA
tediczek
tediczek
Spammer
graphgraph
Nie jest dostępny Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika
Administrator zablokował publiczny dostęp do forum.

Odpowiedź:O:Jak to jest? 8 Miesiące, 1 Tydzień temu Ocena: -2
Szanuje, nikogo nie obrażam, jestem tolerancyjny dla wiekszości opinii i tak dlaej i tak dalej... Ale bezwzględny dla ludzi którzy mówią coś o czym nie mają zielonego pojęcia.
Obserwuje różne tendencje w róznych środowiskach i u ciot i ku... i u miśków, bo mam różnych znajomych ale to co niektórzy piszą tutaj przecodzi moje najśmielsze oczekiwania.
Nie jestem aniołem i nie mam zamiaru być standartowy bo innym się tak podoba
Żyć jak chce - oczywiście Tediczku ... nie ma problemu ale później niech się nie narzeka na to życie i nie mówi, że jak ja spiep..... to, albo inne skamlania :)Zacznijmy wkońcu odpowiadać za swoje słowa i czyny. I niech słowa idą w czyny a nie tylko pozostają słowami...
ChubbyWawa
ChubbyWawa
WÄ…saty Misio
graphgraph

Odpowiedź: O:Jak to jest? 5 Miesiące, 3 Tygodnie temu Ocena: 0
To prawda i jest to bardzo optymistyczne. W niegraniczonej przestrzeni www znajdzie sie miejsce dla nas wszystkich, dla najbardziej wymyslnych watkow i pragnien Oczywiscie ze partnera do rozmowy na superspecjalistyczne tematy znalezc jest trudno i taki watek szybko by umarl, natomiast tak czy inaczej juz istnienie takich jak ta dyskusji jest bardzo pozytywne.
northman
northman
Nowy misio
graphgraph

Idź na góręStrona: 1...7891011
Moderatorzy: meks, Xys
Polls
Wielkość członka

Wsparcie dla serwisu