Polish (Poland)English (United Kingdom)

Witaj, Gość
ProszÄ™ Zaloguj lub Zarejestruj.    ZapomniaÅ‚eÅ› hasÅ‚a?

Też tak macie? [święta]
(1 przeglÄ…da) (1) Gość
Idź na dółStrona: 12345
TEMAT: Też tak macie? [święta]
O:Też tak macie? 8 Miesiące, 2 Tygodnie temu Ocena: 0
Tediczku, rada super, ale może zerknij do innego wątku: Jak to jest? - tam była mowa o inicjatywie w nawiązywaniu kontaktów...
hibear
hibear
Kilka Kłaków
graphgraph
Nie jest dostępny Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika
Ostatnia edycja: 2009/12/29 22:41 przez hibear.
Administrator zablokował publiczny dostęp do forum.

O:Też tak macie? 8 Miesiące, 2 Tygodnie temu Ocena: 3
Chubby- z racji wieku dosc dlugo juz na roznych forach cos tam wtracam. Gadanie o "ciezkim tylku" pamietam juz sprzed 10 lat- to taki syndrom polskiego geja grubaska- cierpi, narzeka, czuje sie przesladowany, ale zeby nie wiem jak go wyciagac- znajdzie powod zeby sie nie ruszyc... Na spotkania, piwo, imprezy- wciaz zjawia sie ta sama grupa ludzi. Nic sie nie zmienilo- a przeciez przez tyle lat powinno. Dlatego napisalem, ze samotnosc bywa na wlasne zyczenie.
Ostatnio bylismy w Madrycie na "Mad Bear" - sa ludzie, ktorym na weekend chcialo sie leciec z calego swiata, zeby sie spotkac, poznac, moze zakochac. Tacy nie beda samotni.
Nie kaze nikomu leciec do Hiszpanii- ale na weekend w Urlach, Sylwka w Spale, spotkanie w gorach, piwo w stolicy czy inne imprezy- wiekszosc stac. Ale widac niektorzy wola ponarzekac na samotnosc i siedziec w domu, ewentualnie pociaga ich seks spotkanie w najblizszym lasku...
tediczek
tediczek
Spammer
graphgraph
Ostatnia edycja: 2009/12/30 01:04 przez tediczek.

O:Też tak macie? 8 MiesiÄ…ce, 2 Tygodnie temu  
sex w lesie? fuuuj . Ale faktycznie: w Polsce jest strasznie trudno powyciągać ludzi z domów.
fucktherulez
Unnamed user

O:Też tak macie? 8 Miesiące, 1 Tydzień temu Ocena: -2
Drogi fucktherulez czytam to co piszesz na różne tematy i TOBIE SIĘ NIC NIE PODOBA... Oponent do wszystkiego ;/...

A po za tym to grubasy maja wiele kompleksów które nimi zawładneły i nie staraja się tego zmienić. A może wkońcu jak Ci się "miśku" nie podoba, to idź na siłownie, przejdź na diete, mniej żryj ;/ i wogóle przestań się przejmowac swoją duzą dupą i obwisłycm brzuchem ;/. Tragedia !!! A nie tylko narzekaj na to jaki jestes i jak wyglądasz ;/ Wez się za siebie jak się sobie nie podobasz i myslisz że nie ma szans na nic. RADZE TEŻ WIZYTY U psychologa.
ChubbyWawa
ChubbyWawa
WÄ…saty Misio
graphgraph

Odpowiedź:Też tak macie? 8 Miesiące, 1 Tydzień temu Ocena: 4
lol, komuś się włączył agresor z rana
misiolub
misiolub
Włochaty Misio
graphgraph
przykładowy podpis forumowy

Odpowiedź:Też tak macie? 8 Miesiące, 1 Tydzień temu Ocena: -2
nie agresor tylko powiedziałem to co dawno mi na watrobie lezy Miśki w większości mają chorendalne problemy z własnym sobą i nie umieją tego zmienić Są chodnikowe, nijakie. Hmm.... a oczekuja wiele. Ja tez mam kompleksy ale nie ignoruje ich... tylko zmieniam.
ChubbyWawa
ChubbyWawa
WÄ…saty Misio
graphgraph

Idź na góręStrona: 12345
Moderatorzy: meks, Xys
Polls
Wielkość członka

Wsparcie dla serwisu